b_235_185_16777215_00_images_stories_aktualnosci_2019_10_IMG_20191026_143514.jpg

   26.10.2019 r. w PMOW w Podzamczu odbyła się tradycyjna już, doroczna impreza pod nazwą „Święto pieczonego ziemniaka”. Przy pięknej pogodzie, muzyce i ognisku młodzież bawiła się doskonale. Ziemniaki z ogniska udały się wybornie. Grillem zajęli się uczniowie klasy kucharskiej, którzy przygotowali smakowite kiełbaski i kaszankę. Dopisało nam szczęście bowiem okazało się, że był to przedostatni dzień złotej polskiej jesieni w naszym regionie.

 

 

 

b_235_185_16777215_00_images_stories_aktualnosci_2019_10_IMG_20191026_143520-001.jpgb_235_185_16777215_00_images_stories_aktualnosci_2019_10_IMG_20191026_143536-001.jpgb_235_185_16777215_00_images_stories_aktualnosci_2019_10_IMG_20191026_143539-001.jpgb_235_185_16777215_00_images_stories_aktualnosci_2019_10_IMG_20191027_120709-001.jpg